logo

ΥΑΛΟΜΑΡΜΑΡΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η νέα καινοτομία στον χώρο της δόμησης, της διακόσμησης και του design είναι το υαλομάρμαρο.
To υαλοµάρµαρο Marble Glass είναι ένα πρωτοποριακό – καινοτόµο προϊόν που δηµιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις νέες τάσεις της αγοράς στον χώρο της δόµησης και της διακόσµησης.
Είναι διάφανο, όπως η πέτρα και το γυαλί. Για να αντιληφθεί κανείς τη διαφάνεια του Marble Glass θα πρέπει να το παρατηρήσει όταν χτυπάει το φως πάνω του.
Η επίδραση του φωτός είναι έντονη και στην πλάκα των δώδεκα χιλιοστών, αλλά και σε µεγαλύτερο πάχος. Φωτίστε το Marble Glass µε led και αφεθείτε στο εκπληκτικό αποτέλεσμα που δημιουργείται!
Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και κατασκευάζεται από φυσικά στοιχεία. Xωρίς ρητίνες ή διαλύτες, είναι απόλυτα οικολογικό και 100% ανακυκλώσιµο.

Το Marble Glass είναι ένα δοµικό υλικό το οποίο προσφέρει µεγάλη ποικιλία προτάσεων, υψηλής αντοχής και αισθητικής. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί ουσιαστικά παντού!

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 • Επενδύσεις εξωτερικών χώρων
 • Κατασκευή δαπέδων
 • Εσωτερική διακόσµηση επαγγελµατικών χώρων και οικιών
 • Επίπλωση µπάνιου και κουζίνας
 • Επενδύσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
 • Δάπεδα
 • Νιπτήρες µπάνιου
 • Πάγκοι κουζίνας – γραφείων – reception
 • Διαχωριστικά
 • Κλιµακοστάσια
 • Πλακάκια τοίχου

 

Το Marble Glass µπορεί να ικανοποιήσει και το πιο απαιτητικό γούστο, σε οποιαδήποτε εφαρµογή του!

 

> Εφαρµογές σε µπάνιο

 

Νιπτήρες (διπλοί η µονοί), ενιαίοι ή σε κοµµάτια, επενδύσεις σε µπανιέρες ή ντουζιέρες. Οποιαδήποτε ειδική κατασκευή σε µπάνιο, στις διαστάσεις που επιθυµείτε, είναι εφικτό να πραγµατοποιηθεί µε το Marble Glass.

Το υλικό ενδείκνυται για τοποθετήσεις σε όλων των ειδών τα µπάνια, αφού συνδυάζει το κλασσικό µε το µοντέρνο, προσφέροντας εντυπωσιακές κατασκευές µε αίσθηση απέριττης πολυτέλειας που µαγεύει.

Χρησιµοποιήστε άφοβα ακόµα και το πιο ισχυρό καθαριστικό (Viakal) για να το καθαρίσετε, αφού το υλικό δεν υφίσταται καµία αλλοίωση.

 

Απολαύστε τα παιχνιδίσµατα του φωτός που δηµιουργούνται από το Marble Glass και θαυµάστε την εξαιρετική εµφάνιση που βλέπει κανείς σε ένα ηλιοβασίλεµα!

Το Marble Glass δεν είναι απλώς ένα κεραµικό γυαλί, είναι πολλά περισσότερα…

Το τελικό αποτέλεσµα είναι ένα επίπεδο και πολύ δυνατό στοιχείο.

 

Δεν είναι µόνο η εµφάνιση που κάνει το Marble Glass να µοιάζει µε µάρµαρο, αλλά είναι και οι επεξεργασίες που επιδέχεται: κοπή, φινίρισµα, αµµοβολή, κολλήσεις, όλα είναι ίδια µε αυτά του µαρµάρου, αλλά µε διαφορετικά εργαλεία φυσικά.

Το υλικό διατίθεται σε τρία πάχη: σε 12 και 18 χιλ. και σε άσπρο και μαύρο χρώμα.

Οι δυνατότητες επεξεργασίας του Marble Glass είναι πολυάριθµες:

µπορεί να τροχιστεί, να κοπεί, να αµµοβοληθεί, να κολληθεί µε ειδική λάµπα, να κουρµπαριστεί µετά από θερµική επεξεργασία (διαδικασία χύτευσης).

 

> Eφαρµογές σε κουζίνα

 

Οι πάγκοι κουζίνας από Υαλοµάρµαρο είναι ότι πιο εξελιγµένο τεχνολογικά υπάρχει και πιστοποιούνται από διεθνή, αναγνωρισµένα και εγκεκριµένα, τεστ αντοχής.

Είναι φτιαγµένοι για να αντέχουν σε πολύ υψηλές θερµοκρασίες, δε χαράσσονται ή γρατζούνιουνται και καθαρίζονται µε οποιοδήποτε καθαριστικό, χωρίς κανένα απολύτως πρόβληµα! Σε σύγκριση µε τα υπόλοιπα υλικά που χρησιµοποιούνται στους πάγκους, το Marble Glass δεν υπόκειται σε καµία αλλοίωση, ούτε στο χρώµα, ούτε στο φινίρισµα.

 

Τίποτα δεν µπορεί να το καταστρέψει, να το γρατζουνίσει ή να αλλοιώσει τη φωτεινότητα και το χρώµα του! Είναι ένα υλικό παντοτινό!

Τα σχετικά τεστ, που πραγματοποιήθηκαν σε εργαστήρια, εγγυώνται τα χαρακτηριστικά του.

 

> Eφαρµογές σε δάπεδο

 

Το Marble Glass έχει περάσει, µε εκπληκτικά αποτελέσµατα, όλα τα τεστ αντοχής στα οποία έχει υποβληθεί: απορροφητικότητα (σχεδόν µηδενική), αντοχή σε χηµικά καθαριστικά (καµία αλλοίωση), αντοχή στην θερµότητα (πολύ υψηλή).

Πιο συγκεκριµένα, το Υαλοµάρµαρο έχει πολύ υψηλό συντελεστή αντιολήσθησης και δεν υφίσταται θερµικό σοκ. Συµπεριφέρεται γενικά σαν τον γρανίτη, ακόµα και σε επίπεδο ακαµψίας! Αυτό το καθιστά ιδανικό για δάπεδα, εσωτερικά ή εξωτερικά.

 

 

> Κατάλληλο και για ενδοδαπέδια θέρµανση.

 

Χάρη στην απαράµιλλη ποιότητα του, χρησιµοποιείται ευρέως στα, πλωτά ή µη, συστήµατα δαπέδου. Επιπλέον, µπορεί να χρησιµοποιηθεί ενδοδαπέδια θέρµανση, µε χαµηλές καταναλώσεις ρεύµατος.

 

> Eφαρµογές σε εσωτερικούς – εξωτερικούς χώρους

 

Το Marble Glass µπορεί να πάρει οποιαδήποτε µορφή και σχέδιο, αποθεώνοντας το, π.χ. σε πλακάκια 60 x 60. Η επιφάνεια του το καθιστά τέλειο σε εµφάνιση και εύκολο στον καθαρισµό. Επίσης, είναι ιδανικό για µωσαϊκά!

 

Είναι ένα υλικό µε µοναδικά χαρακτηριστικά. Είναι µοντέρνο. Η απαλή του επιφάνεια είναι απόλυτα ανακλαστική!  Το άψογο φινίρισµα που επιδέχεται, το κάνει κατάλληλο και για εξωτερικές χρήσεις και για κλιµακοστάσια.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Το υλικό δεν αλλοιώνεται από την UV ακτινοβολία.

Εργαστηριακές µελέτες έχουν αποδείξει ότι το Marble Glass είναι η τέλεια λύση για επένδυση προσόψεων καθώς είναι οµοιoγενές, προστατεύει από την UV ακτινοβολία, δε χαράσσεται µε τίποτα και διαρκεί µια ζωή!

Όλο και περισσότερα έργα γίνονται µε τη χρήση του Marble Glass, γιατί αποτελεί την υπέρτατη λύση.

Το Marble Glass είναι η απάντηση στη δόµηση του µέλλοντος.

Η απαράµιλλη ποιότητα, το άψογο φινίρισµα που επιδέχεται η φωτεινότητά του και η υψηλή αισθητική του, το καθιστούν ως το πλέον κατάλληλο και εξελιγµένο δοµικό υλικό, που µε την ανάλογη φαντασία και δηµιουργικότητα µπορεί να αναδείξει το µοναδικό, προσωπικό σας γούστο.

Το Marble Glass αποτελεί την αιχµή του στυλ, µε την υπογραφή… ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

 

 

×

  Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  ΑΠΟΣΤΟΛΗ

  Μετάβαση στο περιεχόμενο